DÉ VOETBALSCHOOL

100% inzet
100% plezier

Missie

Wij willen graag elk voetballend kind (jongen of meisje) de kans geven om zichzelf te ontwikkelen door middel van kwalitatief goede en gevarieerde trainingen onder begeleiding van ex-profs en/of trainers met diploma’s.

Visie

Wij willen alle spelers ontwikkelen door het gebruiken van onze Pro Trainingsmethode in combinatie met lef, inzet en heel veel plezier.

Waarom trainen

bij FC Pro?

Waarom zou je bij ons trainen terwijl je ook bij je club kan trainen? Een terechte vraag, hier geven we graag antwoord op.

We zien vaak bij clubs dat een trainer een grote groep kinderen onder zijn hoede heeft en vaak geen trainersdiploma heeft. Hierdoor krijgen de kinderen helaas niet altijd goede trainingen.

Bij ons is dit anders, wij werken altijd met gediplomeerde trainers en/of  trainers die ex-profvoetballer zijn. Ook hebben we verschillende soorten trainers. Van een Performance trainer (voor het fysieke deel) tot aan een Techniektrainer. Deze combinatie van fysieke/motorische en technische oefeningen noemen we onze Pro Trainingsmethode.

Het mooie is dat onze trainingen geschikt zijn voor iedereen, ongeacht het niveau. Iedereen kan stappen maken.

Alles op een rijtje:

• Aanvullende trainingen om jezelf te verbeteren.
  • Hele andere trainingen dan je gewend bent, volgens Pro Trainingsmethode.
  • Door ex-profs / gediplomeerde trainers.
  • Kleine groepsgrootte, veel aandacht.
  • Altijd heel veel plezier tijdens de trainingen.
  • Geschikt voor elk niveau, iedereen kan beter worden.
  • De beste spullen en materialen.
  • Trainen in onze mooie kleding (te koop voor hele gunstige prijzen).
  • Gratis stukje fruit na de training.

voor
wie?

Voor alle kids van  6 t/m 14 jaar, die graag nog beter willen worden en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.
Dit bereiken we door veel persoonlijke aandacht, plezier, gediplomeerde trainers en onze unieke Pro Trainingsmethode (een combinatie van technische en fysieke/motorische oefeningen)

jongens & meiden

Geschikt voor elk niveau!

Op de hoogte
blijven?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van alle toffe acties rondom FC Pro!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.