ONZE TRAINERS STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Veelgestelde
vragen

Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven voor het nieuwe Pro programma van 8 weken?

Vanaf week 5/6 van het lopende programma kan je al je Pro contract verlengen of als je nieuw bent jezelf aanmelden.

Waar worden de trainingen gehouden?

Bij VV VEP in Woerden:

Waardsedijk 25
3448 HV Woerden

Op welke dagen zijn de groepstrainingen?

We beginnen met elke zondag en misschien komt daar in de toekomst nog een dag bij!

Voor welke leeftijden is het?

Van 6 t/m 14 jaar (uitzonderingen zijn mogelijk) en het is voor jongens, meiden en keepers/keepsters.

Wat zijn de kosten voor een Pro-training?

Je betaald €159,00 voor 8 weken. Dat is €19,75 per training. Bij de Mini’s is het €119,00 voor 8 trainingen, dit is €14,88 per training.

Wat is bij FC Pro anders dan bij mijn eigen voetbalclub?

Meer individuele aandacht, trainen in kleinere groepen en andere trainingen dan bij je club. Wij werken aan het totaalplaatje wat jij nodig hebt als voetballer. Wij trainen volgens onze eigen unieke Pro Trainingsmethode. Door onze trainingsmethode werken we aan het complete plaatje om een betere voetballer te worden. Denk daarbij aan o.a snelheid, kracht, coördinatie.

Aanmeld procedure

Hoe meld ik mij aan of hoe schrijf ik mij in?

Door op de button “aanmelden” te klikken, loop het inschrijfformulier door en vul het zo compleet mogelijk in. Daarna zullen wij jouw inschrijving beoordelen. We hebben maar een beperkt aantal plekken per groep. Bij een definitieve inschrijving, ontvang je van ons jouw Procontract en de betaallink voor je ouders.

Is er ook kans dat ik niet mee kan doen?

Ja, helaas wel. We trainen in relatief kleine groepen en dus is er maar beperkt plek.

We houden jouw aanmelding natuurlijk wel in het systeem. Dus mocht er bij de volgende training wel plek zijn laten we dat natuurlijk direct weten! Om op de hoogte te blijven van nieuwe trainingen kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets!

Kan ik meerdere kinderen inschrijven uit hetzelfde gezin?

Natuurlijk kan dat! Bij het inschrijven krijg je 5% extra korting per kind uit hetzelfde gezin.

Is het geschikt voor elk niveau?

Ja, het maakt niet uit welk team of op welk niveau je speelt, zolang je maar beter wilt worden en plezier hebt. We houden bij het maken van de teams rekening met niveau, leeftijd en geslacht.

Wat gebeurt er als ik een blessure heb, ziek ben of vanwege een andere reden niet aanwezig kan zijn op de trainingsdag?

Dan heb je de mogelijkheid om in de nieuwe 8-weekse programma 1 training in te halen.

Hoe laat zijn de trainingen?

Ligt eraan in welke groep je zit. De eerste trainingen beginnen om 9.30 en de laatste trainingen starten om 12.30*

*de tijden zijn onder voorbehoud

Hoelang duren de trainingen?

60 à 70 minuten.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Het liefst kom je een kwartier/10 minuten van tevoren aan op het veld.

Hoe zit het met Pro PT (Personal Training)?

Vrijdagmiddag/avond hebben we hier tijd voor. Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden en prijzen!

Zit ik als meisje altijd in het meiden team?

Meestal wel, tenzij jij aangeeft graag bij de jongens te willen voetballen en je ook hetzelfde niveau hebt als de jongens.

Kan ik als keeper meedoen?

Op dit moment niet, daar werken we aan!

Kan ik als meisje ook meedoen?

Ja! We hebben speciaal een vrouwelijke trainer aangesteld om ons te helpen.

Kleding

Moet ik scheenbeschermers om doen?

Ja, dat raden wij zeker aan!

Wat voor kleding moet ik aan?

We hebben ons eigen FC Pro trainingspak van Nike! We willen dat je in ieder geval verplicht een shirt en vest draagt van FC Pro. Daarnaast hebben we als kledingvoorschrift verplicht een zwarte broek (kort of lang maakt niet uit)  en zwarte sokken, dit hoeft niet per se van Nike te zijn. En je kunt natuurlijk gewoon je eigen voetbalschoenen en scheenbeschermers dragen.

Hoe bestel ik de FC Pro voetbalkleding?

Via de Voetbalshop: voetbalshop.nl/verenigingen/fc-pro.html

Je hebt de kleding meestal al binnen een paar werkdagen in huis!

Hoe gaat FC Pro om met mijn persoonsgegevens (of die van mijn kind)?

Hoe gaat FC Pro om met mijn persoonsgegevens? We gaan hier zorgvuldig mee om, we gebruiken alleen gegevens voor doeleinden van FC Pro, we delen dit niet met anderen.

Bekijk ook onze Algemene voorwaarden en Privacy Statement

HEB JE EEN VRAAG?

Stond jouw vraag er niet tussen? Laat dan een berichtje achter via onderstaand contact formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

subscribe